En eftermiddag med Mathéo

Jag passar Mathéo nu när Anna har börjat jobba. Just nu jobbar hon bara eftermiddagar. Det är full fart på honom som ni kommer att se...... Inte mycket tid att göra annat än att springa efter honom och så ska han gå hela tiden, men inte i sin gåstol, nej, man ska hålla honom i händerna och vad det känns som gå kilometervis! Han blir aldrig trött......

Först dricker han sin nappflaska med sin fotboll som han aldrig släpper:Sen äter vi lite frukt:Sen åker vi lite motorcykel med morbror Johan:Sen äter vi hundgodis som hittats på golvet:Sen sover vi lite:Sen ska morfars bil tvättas:Och mellan allt detta gick vi flera kilometer! Vilken energi! När Anna kommer och hämtar honom är jag helt slut... Bra träning!

Ha det gott
Kram
Lotta


Coming to get you!!!
Morfar

Hej igen,
Här kommer en liten LO på Mathéo och Michka. Korten var tagna på dopet och man behöver ingen text för korten säger allt.
Hoppas ni tycker om den.
Ha en bra dag!
Kram
Lotta

Spegel spegel på väggen där..........

Jag älskar detta kortet när Mathéo ser sig själv i spegeln och undrade vem det var!  Han är ju bara helt underbar!!
Jag var barnvakt åt honom hela helgen och tog ju massor med kort naturligtvis.....
Föst ut kommer min LO:Korten kommer senare.
Nej nu ska jag iväg och handla för jag har en massa barn som är hos oss hela veckan.
Ha det gott
Lotta

Semester!!!

Ja nu har semestern verligen börjat!! Härligt!
Först har det varit Mathéos dop, med mamma, pappa och min syster Mia som kom från Sverige. Det var så kul att ha dom här även om det gick alldeles för fort.... Men nu har dom åkt tillbaka och huset har blivit tyst. Man märker inte hur stor plats dom tar förrän dom har åkt. Ingen att sitta och discutera med till långt in på natten.
Men det har gjort att jag har hunnit scrappa lite idag.
Den första är en sida som jag såg i en tidning och tyckte var häftig, så jag har scrapliftat den.Sedan kommer en på..........................................Mathéo naturligtvis! Jag har tagit olika kort när han ler, vilket han gör jämt. Är en väldigt glad bebis.Och till sist min systers hund Schmoo, ja hon heter Schmoo ni har inte läst fel... Hon kom med hit till Belgien och är ju bara så söt.Ha det gott
Kram
Lotta


RSS 2.0