Tandvärk.....

Jag har nog spenderat den värsta helgen i hela mitt liv!! Jag har haft en hemsk tandvärk, och inte kunnat sova sen lördag kväll. Imorse var halva ansiktet helt svullen.......vilken tur att jag hade tagit ledigt idag! Jag hade aldrig kunnat prata i telefonen, och kan definitivt inte skratta för då gör det hiskeligt ont....
Varenda värktablett vi hade hemma har jag testat, men ingenting hjälper förutom att jag känner mig lite drogad.....
Som tur var kunde tandläkaren ta mig i eftermiddag. Det är nog första gången jag längtar efter att gå till tandläkaren! Han får göra precis vad han vill bara det onda går bort!! Att en liten tand kan göra så ont.
Hoppas att svullnaden har gått ner tills imorgon när jag ska till jobbet.
Det var så mycket som jag ville göra nu i helgen, men det får bli till en annan gång.
Sköt om era tänder!
Lotta

REGN.........

Vad trött jag är på detta regn. Igår var jag och handlade. Kom hem genomblöt.....
Nu på morgonen har vi ett uppehåll, men blir det tillräckligt för att hänga ut tvätt för att torka??? Ska jag vara modig?
I fredags kom Andy & Cedric hem med 2 STORA spänner med äpplen, så igår gjorde jag chutney, men det syns inte ens att jag har tagit något ur spännerna.....Det blir väl att hästarna får dom när jag har gjort äpplekakor, äpplesaft o.s.v.

Jag gjorde att kort till en kollega som fyllde år häromdagen som kommer här:Min Afrikanska träfigur som barnen tycker ser hemsk ut....Jag kan inte förstå varför? Jag tycker han är jättefin!Och sist men inte minst kommer Garfield i sin favoritskål.Kramtill er alla
Lotta

Tillbaka

Nu är jag tillbaka igen! Vad roligt det var att kunna scrappa igen. Inte för att jag inte har kunnat scrappa, men tiden saknades. Jag har fått låna Katleens Quickutz, och det var så kul! Bokstäver bara sprutade ut... :)
Annas mage bara växer & växer. Hennes pojkvän sa häromdagen att nu vill han se bebisen. Ja vem vill inte det, men det är ju fortfarande 2 månader kvar. Tiden går så fort. Jag tycker inte det var länge sedan Anna talade om att hon var gravid.
Jag lägger först ut en LO i vintage eller heritage stil, är inte säker på vilket det är....

Nästa är en helt "vanlig" LO utan speciell stil. Jo, kanske Lotta stil?Resten lägger jag in ikväll, för datan är såååååååå långsam här på jobbet. Å andra sidan ska man väl inte göra sånt här på jobbet kanske :)

Ha det gott
Lotta

RSS 2.0