Ensam

God morgon!
Ute spöregnar det och huset är så tyst nu när Mathéo, Anna & Cedric har flyttat in i sitt nya hem... Alla pojkarna sover.
Jag måste erkänna att jag var ledsen igår när dom åkte. Men dom var så lyckliga när dom åkte. Ja ingen liten kram på morgonen och ingen när jag kommer hem heller. Kommer det att bli lika svårt varje gång att av barnen flyttar ut tro?
Nej nu får jag sluta deppa och tänka på att jag kommer att kunna scrappa mycket mer!
Jag gjorde en LO igår till Johan's kompis som har en liten dotter. Pappret är helt underbart och kommer från Grodans såklart! Det syns inte så bra, men jag satte lite "bling" på blommorna.

Ha en bra dag!
Kram
Lotta

Scrappat!

Hej,
Jag har nu scrappat lite i helgen, och det gjorde gott. Jag lägger bara upp en utav LOs idag, resten kommer.
Kortet är väl inte det bästa, för pappret är lite "skimmrigt" så det var svårt att ta ett bra kort även om det var utan blixt.
Det behövdes inte mycket dekorationer eftersom pappret i sig är så fint tycker jag, och det hade blivit "too much".
Jag ska verkligen komma igång med att scrappa mer nu. Om 2 veckor flyttar ju min dotter, hennes pojkvän och älskade lilla Mathéo till sin nya fina lägenhet, så då kommer jag säkert att ha mycket tid över att ta hand om mig själv och göra det jag vill när jag vill! Naturligtvis kommer det att bli tomt när 3 personer lämnar samtidigt, och jag kommer att sakna kramen jag får av Mathéo när jag kommer hem från jobbet.
Här kommer iallfall först en LO:Sedan kommer Johans stolthet, hans nya fina och STORA bil!Johans lilla föl som ju bara är såååå söt!Och så Mathéo naturligtvis! Ett där han skrattar och ett där han somnade medans han åt.

Ha det gott
Kram
Lotta

RSS 2.0