Grodans scrapgarden på lördag!!!

Imorgon åker jag till Bromölla !!! JIPPIE

Jag skall vara på Grodans scrapgarden på lördag 02-04 (egentligen tror jag alla dagar)

VÄLKOMNA !!!

http://www.grodansscrapgardenlmh.e-butiken.se/


Hej alla scrappisar!

Jag har varit utan internet i några dagar, och har därför inte kunnat ladda ner bilder eller ens skriva en rad....Men nu är det fart på mig igen!
Jag fick en ny printer av min man i helgen! Jag ville ha en som man kunde trycka ut bra kort med, och det har jag nu. Vad roligt jag ska ha!
Idag hade min son Johan en bilolycka...Jag skulle vilja att den fanns en lag som förbjuder barn att ha körkort :) Jag är lika rädd varje dag att något ska hända. Snart har jag 3 barn med körkort. Fy vad hemskt, även om det är skönt att inte behöva köra och hämta dom överallt.
Som tur är har Johan "bara" lite ont i ryggen. Däremot mår inte bilen så bra....... Men, men..
Nej nu ska jag visa er den senaste LO jag gjort. Hoppas ni tycker om den. Idéen kom från en skiss på "webmosterhelen". (Tack för all inspiration!)

Ha det gott alla!

360408-61

hej

Ja, jag lever, men det har varit lite trist början på 2008, efter jul o nyårsledigheten gick min kära granne Johny bort.
Han va en jätte trevlig person alltid va han där för lite småprat ... som kunde bli en timme : ) alltid va han här för att hjälpa David i små renoveringsprojekt.... Han va den bästa granne nånsin och han kommer alltid att vara VåR GRANNE!!!

Så jag hoppas att året ändra lite på sig och att blir lite bättre, jag skall börja med att åka ett par dagar till min underbara stora familj i Bromölla!! Heregud det är ju mer än ett halvår jag va i Bromölla tro jag.
Och min mamma skickade den svenska Scrapbooking tidningen där min lillebrors kära flickvän Anette va me i en fototävling med jätte vackra foto!!! Det gjorde mig glad Tack mamma !!

Så hoppas jag att det blir en lugn söndag imorgon så jag kan läsa mera i tidningen o få inspiration igen och då kanske man kan skapa en LO!! Jag vissar er den imorgon i såna fall

Ta vara på varandra era nära o kära o njöt av varje minut ni får !!!!

Kramissar Katleen


SYSTER

Nu har jag äntligen kommit igång igen!
Jag har gjort en LO med ett kort på min syster och min äldste son. Jag tycker jättemycket om kortet, och LO blev lyckad tycker jag.
Kram
Lotta360408-60


GOTT NYTT ÅR!

Jag ville bara önska er alla ett fantastiskt år 2008.
Det har inte blivit scrappat på ett tag eftersom mina föräldrar varit här i över en vecka. Det var fantastiskt att ha dom här i några dagar!
Vi hade en jättetrevlig jul med många klappar. Det var fullt under julgranen.
Jag har pratat nästan varje dag med min syster i verige via Skype. Vi har nog inte pratat så mycket på flera år! Jag gav mamma & pappa en webcam i julklapp, så nu har dom inga ursäkter att ine ladda ner Skype också.
Jag hoppas att jag kan göra lite alster i helgen att visa er.
Må gott alla!
Kram
Lotta


RSS 2.0