Mer blogg candy!!

Hej,
Bara en snabbis för att tala om att det finns jättefin blogg candy hos Daniel på http://danielshobbyblogg.blogspot.com/.
Gå snabbt in och titta, sista dagen är imorgon!



Ha det gott
Lotta

Kungen av Bumbo

Hej,
Jag har gjort en LO där Mathéo sitter i sin Bumbo som om han var kung. Han tyckte aldrig om sin Bumbo, och lyckades t.o.m att komma ur den för han vred och vände sig! Vilken busunge, men sååå söt!
I fredags hade vi goda vänner hemma, och deras yngsta dotter skulle ha Mathéo i sitt knä. Han tycker det är OK i ungefär 10 sek, sen vill han göra något annat, så hon höll fast honom som om han var en docka...(hon är 3 år) Ja, det gick ju inte så bra som ni kan förstå, han vrålade och vi fick "rädda" honom ur hennes grepp :-).
Han kryper fort som attan nu och att byta blöja är ett helt äventyr... Han vrider sig som en korkskruv.

Först kommer bilden på den lilla tjejjen och Mathéo. Man riktigt ser hur tråkigt han tycker det är att sitta still!





Jag tog filtblommor och satte knappar i mitten med en "bling". Tyckte resultatet blev ganska bra.



Ha det gott!
Lotta


I farten

Ja, jag har scrappat mera! Jag vill göra färdigt Mathéos album innan dopet i början av augusti, så jag har inte mycket tid på mig.
Jag var barnvakt igår hela dagen. Vad kul vi hade, men vad huset såg ut .....! Efersom jag inte har en pool improviserade jag med en balja, om ni visste vad kul han hade i den. Det var ju så fint väder.
När Anna & Cedric hade hämtat honom började jag scrappa och detta är resultatet. Jag är inte van att scrappa med flera kort, men blev nöjd med resultatet:
I högra hörnet satte jag ett nät med glitterklister. På textremsorna ser man inte texten, men jag har skrivit i grönt.



Här busar han med Anna:



En närbild på "grungeboard" från Tim Holtz som jag bara älskar!!



Här kommer ett kort på Mathéos pool:






Blogg Candy

Kolla vad ni kan vinna om ni går till Yoli : yolidesign.wordpress.com.

En jättefin blogg!

DSC03799

Kram
Lotta


Massor med scrap!

Jag har scrappat för fullt i 2 hela dagar! Vad kul det har varit. Naturligtvis är det mest Mathéo, för jag måste ju hinna ikapp med hans album.
Imorgon ska jag in till stan med Anna, Mathéo och Nicolas. Det är ju rea, så vi ska se om vi får tag på något fint.
Sedan blir det till att måla i Johans rum. Golvet är klart och han har sin nya fina sovrumsmöbel. Jag tar ett kort när det är klart.
Annars har jag bara slappat och gjort vad jag haft lust med. Vad härligt!!!
Hoppas ni tycket om mina LO's, här kommer dom.
Det mesta jag använt kommer från Grodans såklart!

Ha det gott
Kram
Lotta








Mini semester

Hej!
Jag är ledig i 1 hel vecka!!! Vad skönt att få göra vad jag vill när jag vill! Jag ska måla i huset, lägga nytt golv i Johans rum, scrappa och mycket mer. Undrar om jag hinner med allt!? Men det viktigaste är att kunna ta det lungt och förhoppningsvis blir det fint väder.
Anna hade bestämt sig för att baka kanelbullar igår. Hon ringde mig på jobbet och undrade om det var normalt att degen var klibbig.... hon fick slänga allt och skulle baka nya idag. Hon ringde igen, och undrade hur länge degen ska jäsa. Ja mellan 30 och 45 min sa jag. Oj sa Anna, den har jäst i 1 och 1/2 timme och den är fortfarande helt platt!
Min mamma sa alltid "göra om och göra om håller arbetet igång"..... Men Anna är envis och jag är säker på att hon kommer att lyckas med jättegoda bullar.
Imorgon fyller Johan 25!!! Tänk att jag har en så stor pojk! Stor fest imorgon med alla kompisar. Jag hade gjort ett album när han fyllde 18, så jag får hitta på något annat nu. Jag har en liten idé vad jag ska köpa, men det får ni veta senare.

Nu ska ni få se en ny LO till Mathéo's album. Hoppas att ni tycker om den. Jag tycker den blev lyckad. Har försökt att använda runda saker eftersom Annas mage var stor och rund.
Jag har också skickat in en LO till Grodans utmaning. Jag lägger upp den senare.

Ha det gott alla!
Kram
Lotta


Ny LO

Jag har scrappat för fullt i helgen! Vad roligt det var. 3 stycken gjorde jag, men ni får bara se 1 nu, så kan jag lägga upp de andra senare i veckan.
Jag ville göra en ganska "manlig" LO för det passar Andy, så det blev skarpa hörn och inte för mycket dekorationer.
Han var så stolt när han hade varit och hämtat sitt körkort!
Papper från Grodans såklart!

Ha det gott
Lotta





JAG ÄR VARM!!

Hej!
Jag håller på att smälta i denna hettan! På jobbet är det ganska OK på morgonen, men på eftermiddagen blir det stekhett. Vi har aircondition, men den funkar inte så bra.....
Det ska bli skönt att snart ha en vecka ledigt!
I måndags pajade min bil på vägen hem från jobbet. Som tur var kom Johan och räddade mig, och jag har kunnat haft hans bil hela veckan eftersom han har använt sin motorcykel nu när det är så fint väder. Förhoppningsvis blir bilen klar idag. Den börjar väl bli lite gammal och sliten, men jag har inte råd att köpa en ny just nu, så vi får se vad som händer.

Jag har gjort en ny LO som jag tycker blev väldigt lyckad. Jag har använt de helt underbara papper från Maja som kan köpas hos Grodan. Blommor kommer faktiskt från Ikea! Jag hittade dom sist jag var där och tänkte att dom kan jag ju använda! Det är inte klokt att varje gång jag är i en affär och ser något tänker jag på vad jag kan göra med det när jag scrappar.

Ni får ha det gott i värmen, det är ju snart helg!!!
Kram
Lotta





Måste visa en bild på Castor och Mathéo också!


RSS 2.0