Nya LOs

Hejsan!
Jag har varit i farten igen. Den första LOn blev helt annorlunda mot vad jag hade tänkt mig ifrån början. Det är konstigt hur man ibland börjar med en idé och färg, och sedan helt byter under tiden man håller på. Denna slutade med att vara blå & gul.En närbild på "blomman". Det är cardstock på filt på cardstock. Blev lyckad tycker jag. Jag målade cardstock med acrylfärg som jag också använde på själva LOn.Nästa LO är på mina 2 älsta barn som spexar:Ha det gott och scrappa på!
Lotta

Mer kort

Hejsan!

Jag gav mig på ett "kort" som inte var så lätt som jag trodde att göra. Resultatet blev sådär för jag hade inte de rätta måtten. (jag behöver en Score-pal!!) Men som tur var blev min son Andy glad ändå eftersom det var pengar i lådorna :)

Nu vet jag iallafall vilka mått jag ska ha nästa gång.

Här kommer bilden:Och från sidan:


Ser ni vad problemet är?
Det ska inte vara mellanrum mellan "lådorna"!

Och en liten närbild bara för att jag kände för det :)Och en liten bild på mitt underbara barn-barn Mathéo:Ha det gott
Lotta


Kort

Hej!
Jag har nu gjort klart mitt "trishuttercard". Måste säga att jag är stolt över mig själv :)
Här kommer det när det är stängt:Och när det är öppet:I mitten har jag satt ett litet blad för att kunns skriva något eller bara signera.

Ha en skön helg!
Lotta

Bullberg

Hejsan,
I söndags bakade jag massor med bullar! Det var ju bullens dag, så det var ett måste. Dom blev lyckade och det märktes. Barnen kastade sig över dom och åt så jag trodde att dom skulle spricka allihop! Min man stod och åt 10st i rad!! Kolla vad fina dom blev:Efter det scrappade jag för fullt! Jag har sådan lust att scrappa just nu att det bara kliar i fingrarna så fort jag kommer hem från jobbet. Tyvärr blir det inte av så mycket på veckorna, men jag tar igen mig över helgen!
Här kommer den första:

En liten närbild:

Och så en till:Och en närbild på min freestyle doodling. det är första gången jag ger mig på det. Jag ville klistra på pärlfloss, men den var för stel så det gick inte så bra. Om någon har en bra idé tar jag gärna emot den. Det slutade med att jag tog färg istället så det blev lite 3d effect. Kolla den helt underbara bradsen!!Jag håller på med ett kort just nu som kallas för "trishuttercard". Jag hoppas det blir lyckat. Ska bara decorera det så får ni se resultatet.

Ha det gott
Lotta


RSS 2.0