Bloggcandy

Jättefint bloggcandy som jag gärna skulle vilja vinna! ¨Kolla :


Gå in hos http://jajisses.blogspot.com/

Kram
Lotta

Syster

Hej!
Idag vräker det ner med snö! I love it!!! Jag sitter och väntar på att Anna ska komma med Mathéo för han ska sova här inatt så att Anna & Cedric får komma ut lite. Dom behöver ju ha kul ibland. Ja vi får se hur det går med vädret, för fortsätter det så här kommer dom ingenstans...
Igår kväll gjorde Andy & jag något som heter biltong. Det är torkat kött som vi åt mycket av i Afrika. Vi får se hur det smakar. Det är första gången vi försöker.
Jag ska tömma mitt "skafferi" idag så att Andy kan göra väggar & tak där inne. Ska bli så skönt att få det gjort! Nästa projekt blir entréen, sedan badrummet. Ja, det är alltid något att göra när man har hus.... Jag behöver ny trappa också m.m. Problemet är ju att finanserna hänger inte med.... Men det ska bli gjort en dag det har jag gett mig attan på!

Jag har gjort en LO med min syster och hennes man. Blev nöjd med den. Ganska enkel och stilren. Kortet är taget när vi var och hälsade på dom när dom bodde i Qatar.

Ha det gott
Kram
LottaLilla familjen

Hejsan!
Jag har jobbat hårt i helgen, och visar 1 av LO jag gjort.
Det är Anna, Cedric & Mathéo. När jag köpte min nya dator var det frigolitskivor med hål i som Mathéo sprang omkring med. Han satte huvudet igenom hålet och det gav mig en idé att ta kort.
Här kommer resultatet, hoppas ni tycker om det.

Ha det gott
Kram
Lotta


Chamade

Hej,
Jag har skapat mycket i helgen, och bland annat denna LOn med Johan och hans föl Chamade. Han älskar sin häst över allt annat, och jag tycker att dessa bilderna visar hur nära varandra dom är.
Jag har tryckt ut en bild från Grafics Fairy som jag tyckte passade bra.
Hoppas ni tycker om den.
Ha det gott
Kram
Lotta


Älskade barn

God morgon!
Jag har gjort en LO på ett gammalt kort innan den siste, Nicolas, föddes. Kortet togs när vi fortfarande bodde i Lubumbashi, Afrika. Man kan se hur bra dom kommer överens. Jag älskar dom så mycket!! Dom är nu vuxna och är lika fina som när dom var små. Tar hand om varandra, är omtänksamma mot andra, generösa, hjälpsamma och listan är lång. Love you lots!!

Ha det gott
Kram
Lotta
Kusiner

Hejsan,
Idag är det nästan snöstorm ute. Det blåser, är jättekallt och snöar! det är nog första året sen jag kom till Belgien som det är så kallt och mycket snö. Jag älskar det speciellt när jag kan sitta inne och tända brasan.
Min stackars lilla hund Castor började hosta igår, så nu måste han ta tabletter. Han ser så ynklig ut.... stackars liten.
Jag gjorde en LO med alla kusiner här i Belgien. Det är ett kort som togs för många år sedan, men det är nog också det enda där alla kusiner är samlade. Jag blev nöjd med resultatet. Se för er själva, jag har använt bling och spets som jag älskar! Rosorna kommer från Grodans och pappret också:Och en bild på utsikten från mitt sovrum med all snö, är det inte vackert?Ha det gott
Kram
Lotta

Häst

Hej igen!
Jag har gjort en LO på Anna när hon rider min häst som hette Palace Music. Jag tyckte att pappret jag hade köpt från Grodans såklart, passade perfekt till den. Jag har också gjort en blomma enligt instuktioner jag hittade på Magdas scrapbooking. Jag har också använt lite pearlmaker. Jag älskar pearlmaker!!  Måste säga att jag blev nöjd. se för er själva.

Ha det gott
Kram
Lotta
1 år!

Tänka sig att Mathéo har fyllt 1 år! Vad tiden går fort. Jag tyckte det var inte länge sedan Anna åkte in för att föda det lilla trollet! Han blir bara goare för varje dag och jag älskar honom med hela mitt hjärta!
Jag gjorde en LO från hans födelsedag. Han var så rolig när han såg det tända ljuset. Först blev han rädd, men sedan blev han nyfiken på hur tårtan smakade och ville inte alls blåsa ut ljuset...
Han fick massor med presenter och visste inte vart han skulle ta vägen med allt.
Här kommer iallafall LOn jag gjort.

Ha det gott
Kram
Lotta
Skottkärra

God morgon!
För ett tag sedan var det Katleens födelsedag. Jag gjorde ett skottkärrekort till henne. Det var första gången, så nu vet jag vad jag inte ska göra nästa gång, men jag gav den till henne iallafall. Den blev ganska OK.
Här kommer lite bilder på hur den såg ut.
Mer kommer imorgon.

Ha det gott,
Kram
Lotta


Nyklippt

Först och främst GOTT NYTT ÅR! Hoppas att 2010 blir ett fantastiskt år för alla!

Ett litet kort efter det att Mathéo var hos frissan för första gången. Han var jätteduktig och satt snällt i Annas knä medands han blev klippt.

Jag har scrappat för fullt men har inte kunnat ladda upp något eftersom min data pajade....Men jag har nu en ny! Jag lägger upp mina alster lite senare. Nu ska jag ut och ha snöbollskrig med barnen. Ja, det snöade för fullt igår!

Ha det gott alla.
Kram
Lotta

 


RSS 2.0