Hej igen!

Så var jag tillbaka igen. Jag har hunnit scrappa lite i helgen som jag vill dela med mig av.

Anna & Cedrik var hemma för att prova overaller åt Mathéo innan vi åker till Sverige. Han var så rolig i dom, såg ut som "the Michelin man" och gick med armarna rakt ut :) Söta lille pojk! Bägge 2 har tagit ledigt på fredag för att köra oss till flygplatsen, så de tuffa föräldrarna som sa "vad skönt att få sova och ta det lungt en hel helg" har nu blivit nervösa att lämna Mathéo i 4 hela dagar! Dom är så söta hela lilla familjen!

Nej, nog med babblande, här kommer en första LO på Andy som jag gjort med inspiration från utmaningen som var på Grodans förra veckan:



Och en närbild på den söta getingen:



Nästa är på kusinbarnen Mathéo & Louka, dom var så söta när dom kramade varandra:



Och en närbild på en "charm" som är hemmagjord med lite pärlor och en riktig charm från Grodans:



Det var allt för mig denna gången.
Ha det gott
Kram
Lotta


Snart helg!

Hejsan,

Nu är det snart helg! Det behövs definitivt!

Om en vecka åker jag till Sverige, och det ska bli sååååå kul! Träffa hela familjen även om det bara är en långhelg. Jag längtar väldigt till Sverige just nu. Det beror säkert på att dagarna är korta och man känner ju sig lite deppig då. Och med vem ska jag åka???



Mathéo såklart!
Anna är lite nervös för det är första gången som han åker utan henne, men samtidigt så litar hon på mig att allt ska gå bra, hmmmm hoppas det :)

Jag har också scrappat lite, vill ni se?
Här kommer en LO som jag gjorde till en utmaning på Grodans, jag vann inte, buhuuu jag som velat ha Majas julpapper, men jag tycker den blev bra. Dessutom var den rolig att göra!



Och så en på min äldste son Johan:



Ha en skön helg!
Kram
Lotta


RSS 2.0