Cheeky face

Hejsan!
Jag hoppas att alla har en underbar söndag!
Innan jag ska börja städa tänkte jag lägga ut en LO som jag tycker blev jättelyckad. Sakta men säkert börjar jag hitta "min" stil. Denna gången gick jag lös med många saker som jag inte vågat mig på tidigare som t.ex akrylfärg och bubbelplast.
Dom underbara blommorna kommer från Prima Flowers. Fjärilen har jag köpt i en inredningsaffär. Texten har jag tryckt ut på datan. Papper kommer från Maja såklart!! Jag bara älskar alla papper därifrån!
Här kommer min LO, den är på Nicolas, min yngste son, som precis hade tappat en tand och dessutom klippt håret alldeles själv....... Han var då 6 år. Jag älskar detta kortet för man kan se den där glimten i ögat som är så speciell just för honom.



Sedan kommer ett kort från disco kvällen vi hade med alla arbetskamrater för att fira 10 års kundtjänst i Belgien.
Kortet är på det Nordiska teamet. Visst är vi fina, ha ha ha !?



Ha det gott
Lotta

Bloggcandy!

En härlig bloggcandy för att fira 1 års blogg. Se har vad mycket fint man kan vinna! Jag håller tummarna att det blir jag såklart, ha ha.
Ha det gott
Lotta



Ni kan hitta till bloggen på: http://missaaberg.blogspot.com/

Hej!

Hej,
Nu är jag tillbaka med lite nytt. Äntligen har jag haft lite tid åt att scrappa. Dessutom hade jag nya fina papper och annat smått & gott som Katleen hade med sig från Grodans.
Jag scrappade en LO efter utmaningen hos Grodans, men tyvärr var jag lite sen.... När jag tittade in på Grodans Blogg såg jag att vinnaren redan hade publicerats :( Det får bli nästa gång. Här kommer iallafall LO:n som jag blev jättenöjd med!



Sedan gjorde jag en LO med kort på....Matheo :)



Och sist ett litet kort på busungen.



Ha det gott
Lotta

Hej igen!

Jag är tillbaka med 2 nya LOs. Bilderna är inte så bra eftersom jag fick använda blixten, men men det får duga.
Idag ska jag försöka göra en LO till skissutmaningen på Grodans, men först ska det handlas. Eftersom jag har Mathéo varje dag efter jobbet får jag handla på helgerna istället.
Just nu ska han bara gå hela tidan. Jag har träningsvärk bak på låren och i rumpan! Vem behöver gympa? Det är bara att vara barnvakt :)
Hösten är på väg med stora steg. Det är kallt, blåser och regnar. Regn behövdes eftersom gräsmattan började bli alldeles brun, men kallt, usch nej!!
Först kommer en LO på Mathéos gudföräldrar, Mia min syster och Andy, min son.



En närbild på baksidan av pappret som jag har satt nertill:



Sedan en LO som jag gjorde ihop med en av barnens kusiner. Det var hon som bestämde vilka papper hon ville ha:



Och sist men inte minst..................Mathéo!



Katleen ska till Sverige nästa vecka, och ska ha med sig saker från Grodans som jag har beställt, det ska bli så kul att få det!!
Ha det gott
Lotta

RSS 2.0