Slut på semestern

Då har jag varit tillbaka på jobbet i 1 vecka. Jag längtar redan till nästa semester :)
Det är inte klokt vad 3 veckor bara springer iväg. Men vad skönt det har varit även om jag har hållt på non stop. Min svägerska har varit riktigt dålig, så jag har varit där ganska mycket och hjälpt till med städning och matlagning. I onsdags började hon sin 4:e omgång med cellgiftsbehandling, och mår päckel. Det är jobbigt att inte veta riktigt vad som kommer att hända. Kommer denna omgången behandling hjälpa? Kommer hon att leva i 1 vecka, 1 månad, 1 år? Så många frågor och inga svar. Det tar på krafterna på hela familjen.
Det var roligt att ha mina föräldrar och min syster Mia här i en vecka. Det var intensivt och gick alldeles för fort!
Jag ska åka till Sverige under julen med alla barnen, och det ser jag fram emot! Jag längtar efter Sverige just nu. Det kommer ibland en väldig hemlängtan. Att få vara med familjen och "hemma". Om jag hade en massa pengar skulle jag köpa mig ett hus där, men men.....Vem vet, kanske en dag.

Anna var hos gynekologen förra veckan, och fick veta att bebisen är en liten pojk. Han ska heta Matteo. Jag ser verkligen fram emot att bli mormor! Det ska bli så kul att få skämma bort honom! Som min mamma sa en gång, det bästa med barnbarn är att du kan skämma bort dom så mycket du vill och bara ha kul

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0