Djur

Idag kände jag för att lägga ut bilder på mina djur. Sedan har ju min man en tax och min son en häst, men dom visar jag inte denna gången.
Katten är ju egentligen Annas, men det är ju jag som tar hand om henne nu när dom flyttat hemifrån, så hon kan väl anses som min.
Här kommer först Castor som är världens bästa och snällaste hund! Jag hämtade honom
hos djurskyddsföreningen eftersom jag ville "rädda" en hund istället för att köpa en. Jag föll för honom från det att jag såg honom första gången. Han kan vara lite bökig ibland, men är helt underbar med lilla Mathéo. Vi vet inte exakt hur gammal han är, men veterinären tror att han är ca 3 år nu. Han blev övergiven stackarn...............Jag förstår inte hur människor kan göra så mot ett oskyldigt djur!Sedan kommer katten som nu är 11 år gammal, men det märks inte när det blir fart på henne. Hon får riktiga ryck när hon springer omkring och leker med allt hon hittar precis som en kattunge! Hon heter "Chipie". När hon inte leker ligger hon och sover i soffan. Vilket härligt liv!Sist men inte minst kommer papegojan som vi hade med oss när vi flyttade från Afrika. Aldrig att jag skulle ha lämnat honom där. Han älskar att dansa och prata. Han kan vara irriterande också när han härmar ett gångjärn som behöver oljas eller en hund som skäller, men det skulle vara så tyst utan honom!Det var allt för idag.
Kram
Lotta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0