Kamma själv

Hejsan,
En liten LO som jag gjort idag.
Ha det gott
Lotta


Mer renovering

Hejsan!
Det var ett tag sedan jag skrev här, men det har varit full fart här hemma det senaste, så ingen tid att scrappa, men mycket annat har blivit gjort.
Mamma & pappa kom till påsk och det blev mycket gjort i det lilla skafferiet. Jag som trodde det skulle ta ett par dagar, tycker det har hållt på i all evighet. Men nu har hyllor kommit upp och jag ska sätta upp mina taklistor. Sedan är det bara golvlistor kvar. Tack pappa för all hjälp! Mamma och jag städade upp efter pappa, vilket ju också är att jobba eller hur?
Våren verkar ha kommit för att stanna! Buskarna har börjat blomma och det blir t.o.m riktigt skönt ute när solen kommer fram.  Det ska bli så skönt när man kan sitta ute med bara armar och bara vara utan att göra något förutom att lyssna på fåglarna och dricka en god kopp te.
Om ett par timmar ska jag köra min man till flygplatsen för han åker till Afrika! Han ska "jobba" säger han......Men det blir nog också att ha mycket kul med alla våra vänner som fortfarande bor kvar där. Jag är glad att vi har åkt därifrån, men samtidigt skulle jag nog vilja åka tillbaka för att se hur det ser ut nu, nästan 20 år senare.
Nej här kommer att par kort på skafferiet. Ser ni, inga mer hål i väggen:



En spegelblomma som jag ska ha i den lilla toaletten:



Och Andy, min älskade son som har jobbat hårt för att det ska bli gjort, eller är det för att jag ska sluta tjata kanske?



Kram till er alla
Lotta

RSS 2.0