Scrapträff

Hejsan!
Idag har Katleen varit hos mig och scrappat. Det var roligt att ha henne här. Vi fick gjort mycket, men tiden går för fort! Just nu sitter stackars Katleen på tåget hem. Det är synd att vi ska bo så långt ifrån varandra annars hade vi kunnat scrappa oftare ihop. Det är alltid lättare när man har någon som kan komma med förslag när man "sitter fast".
Här kommer först 2 LO som jag gjorde för ett tag sedan. Sedan kommer 2 som jag gjorde idag, och sist men inte minst en "utmaning" som Katleen fick med ett av mina kort. Se vad fin den blev!!
Ha det gott
Kram
Lotta

360408-81360408-80

360408-83
360408-82

360408-84

BARN

Vad finns det bättre än barn för att få inspiration? Jag har scrappat som en galning nu under långhelgen.
Jag lägger inte upp alla, men ni får se 2 av dom.
Igår fick jag reda på att jag skulle bli mormor! Jag var i chock....men när den väl hade gått över blev jag glad! Jag är ju för ung för att bli mormor! Men det ska bli riktigt roligt. Tänk vad jag ska scrappa kort på mitt barnbarn!!!
Här kommer mina LO, jag hoppas ni tycker om dom.
Ha en riktigt skön kväll!
Lotta

360408-79

360408-85

Glad Påsk

Oej jesus va skönt med långhelg, man hinner ju göra massor!
Jag har gjort 2 kort, fast dom visar jag nästa helg eftersom jag vill skicka iväg dom först;

Kolla in Tyson, vaddå bortskämt hund!!!!!!!!!!

image77

Och så letade jag inspiration innan idag och när jag pratade med min lillebror Stefan så sa han:
Jag är inspiration!!
Så då kom jag på vad jag kunde göra med detta papper, det är så fiiint tycker jag men aj så svårt att göra nåt med detta.
Men jag blev rätt så nöjd med resultatet, tycker inte att det fick vara så mycket mera eftersom pappret ger tillräckligt med detaljer.

Det ser lite snett ut men det är kameran; hihi

image78

Så nu skall jag skapa 1 LO till efter tävlingen som finns på
http://scrapgarden.blogg.se/

Ha det så bra.
Katleen

SNÖ!!

Tänk att man behöver vänta till påsk med att se snö!! Jag var bara tvungen att ta ett par kort för att visa er.
Det kom ca 15cm totalt.
Ha det gott
Lotta

360408-75

Och 2 timmar senare såg det ut så här:

360408-76

Johan

Förra veckan var Lucienne i Belgien, så Katleen och jag passade på att göra en beställning från Grodans. Jag har nu för första gången sett "grungeboard". WOW, jag älskar det! Det kommer definitivt att bli mer ! På denna LO har jag använt lite, och se vad fint det blev!  Det är ett kort på Johan när han var 1 vecka gammal, tagit när vi bodde i Afrika. Jag älskar kortet, och tycker det syns tydligt hur glada vi var att bli föräldrar. Hoppas ni tycker om det också.
Det blir säkert mer nu i helgen för det kliar i fingrarna!
Ha en GLAD PÅSK!!!!
Kram
Lotta

360408-74

Busunge

Andy är den som alltid hittade på bus.......Tänk att han redan är 19 år, vad tiden går fort! Han har vuxit upp till att bli en underbar pojk! Jag är stolt att vara hans mamma.
På dessa korten är han bara 4, men eftersom jag inte scrappade då, kommer gamla kort fram. Det är roligt att gräva i dom och hitta olika sätt att scrappa dom. Vad glad jag är att jag börjat scappa så jag kan göra LOs som passar till alla kort. Jag hoppas att barnen kommer att uppskatta dom när dom blir äldre.
Snart är det påsk, och då kan jag scrappa lite mer eftersom det är långhelg. Vad skönt det ska bli!!!
Kram
Lotta

360408-73

Ny LO

Hejsan!
Här kommer en ny LO som jag gjort nu i helgen. Den är enkel utan massor av detaljer, men jag tycker den blev bra ändå. Jag hade stora planer på att göra fler, men men, det blir inte alltid som man vill.
Jag har ett project att göra till min syster som är galen i arabhästar och har jobbat i Qatar i flera år. Det ska bli en planch med flera olika LO på med hennes favoritkort. Det ska bli spännande att göra. Hon ska skicka korten idag så jag kan börja nästa helg.
Ha en skön söndag eftermiddag!
Kram
Lotta

360408-72

Kates namnskylt

Och så hann jag precis färdig med den andra namnskylten!!
Kl 15.00 i lördags, kallaset började kl 16.00 !!!!!

image71

Ha det så bra!!!!!
Kram
Katleen

Anna

fyller 21 idag, så jag har gjort ett kort. När jag såg resultatet tänkte jag att det är inte min grej att göra kort.....
Som tur är kan det ju bara bli bättre! Jag får fortsätta träna. Jag bakar en kaka som vi ska ha ikväll efter det vi ätit en "raclette" som Anna har "beställt" till middag ikväll.
Igår var jag på konsert med Anna, Johan och deras respective. Vi såg en fransk artist som heter Christophe Mae. Det var så kul, och vilken konsert! Den varade i 2h30! Folk var helt vilda och det var en jättefin stämning. Det var så att vi inte ville det skulle ta slut! Det kommer definitivt att bli fler konserter! Jag hade inte varit på en sen jag gick i skolan, och det är längesedan......
Här kommer Annas kort.
Ha det så bra
Lotta

Anna 21

RSS 2.0