Mörkt.....

Så här var det när jag åkte till jobbet imorse. Grått mörkt och regnigt......Jag tyckte bättre om när det var snö, men man klagar för det är för kallt, för blött, för varmt och listan är lång.

Ha det gott
Kram
Lotta


Djur

Idag kände jag för att lägga ut bilder på mina djur. Sedan har ju min man en tax och min son en häst, men dom visar jag inte denna gången.
Katten är ju egentligen Annas, men det är ju jag som tar hand om henne nu när dom flyttat hemifrån, så hon kan väl anses som min.
Här kommer först Castor som är världens bästa och snällaste hund! Jag hämtade honom
hos djurskyddsföreningen eftersom jag ville "rädda" en hund istället för att köpa en. Jag föll för honom från det att jag såg honom första gången. Han kan vara lite bökig ibland, men är helt underbar med lilla Mathéo. Vi vet inte exakt hur gammal han är, men veterinären tror att han är ca 3 år nu. Han blev övergiven stackarn...............Jag förstår inte hur människor kan göra så mot ett oskyldigt djur!Sedan kommer katten som nu är 11 år gammal, men det märks inte när det blir fart på henne. Hon får riktiga ryck när hon springer omkring och leker med allt hon hittar precis som en kattunge! Hon heter "Chipie". När hon inte leker ligger hon och sover i soffan. Vilket härligt liv!Sist men inte minst kommer papegojan som vi hade med oss när vi flyttade från Afrika. Aldrig att jag skulle ha lämnat honom där. Han älskar att dansa och prata. Han kan vara irriterande också när han härmar ett gångjärn som behöver oljas eller en hund som skäller, men det skulle vara så tyst utan honom!Det var allt för idag.
Kram
Lotta

Farfar

Hejsan!
Jag har gjort en liten LO på min farfar och hans syskon till familjealbumet.
Blev inte helt nöjd med den. Jag ville att den skulle se lite mer "gammal" ut, men jag fortsätter att försöka så ska det väl bli bra till slut.
Här kommer den.
Ha det gott
Kram
Lotta
Alla hjärtans dagKram
Lotta

Systrar

Jag hittade ett gammalt kort på min syster och mig när vi var tärningar på min fasters bröllop. Jag var 4 och min syster 2 år gammal. Det var så kul att scrappa! Jag blev jättenöjd med resultatat.
Swirls har jag gjort med pearlmaker + glitterlim. Sedan har lagt till lite blommor och annat smått & gott. Bokstäverna är fråm Tim Holzt och jag har sprayat på glitter vilket inte syns på bilden. Allt kommer från Grodans förutom bokstäverna.
Se här.
Kram
Lotta


Häst

God morgon!
Jag kommer med ett nytt inlägg som jag gjorde förra veckan. Jag har använt akrylfärg och glitterspray. Det syns inte så bra på kortet, men ser bra ut tycker jag. Ville att det skulle se ut lite som en explosion. Blev väl inte precis vad jag tänkt mig, men men. Jag lär mig av mina misstag. LOn blev ju inte helt misslyckad iallafall.
Se för er själva:Ha det gott
Kram
Lotta

RSS 2.0